Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 425g102kcal7.7g9.4g1.3g9.8g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g10g31kcal0.8g5.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g547kcal22.8g46.6g24.2g23.8g
Valittu annoskoko565g274kcal11.4g23.3g12.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna283g137kcal5.7g11.7g6.1g6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664