Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 484g117kcal8.8g10.7g1.5g11.1g
Sipuli 114g35kcal1.4g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g11g35kcal1g6.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g624kcal26g53g27.6g27g
Valittu annoskoko644g312kcal13g26.5g13.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna322g156kcal6.5g13.3g6.9g6.8g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664