Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 606g146kcal11g13.3g1.8g13.9g
Sipuli 143g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 14g126kcal0g0g14.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g14g44kcal1.2g8.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g780kcal32.6g66g34.4g33.8g
Valittu annoskoko805g390kcal16.3g33g17.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna403g195kcal8.2g16.5g8.6g8.5g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664