Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 727g175kcal13.2g16g2.2g16.7g
Sipuli 171g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Oliiviöljy 17g151kcal0g0g17.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g17g53kcal1.5g9.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g935kcal39g79.4g41.4g40.6g
Valittu annoskoko966g468kcal19.5g39.7g20.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna483g234kcal9.8g19.9g10.4g10.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664