Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lappapuuro

1. Keitä 4dl puolukoita noin 1 litrassa vettä, kunnes mehustuvat.

2. Siivilöi.

3. Lisää mannaryynejä 1,25 dl sekä 1tl suolaa ja 1dl sokeria.

(Tai 1/2 dl sokeria, 1/4dl hedelmäsokeria)
4. Keitä vielä noin 5 min.
5. Jäähytä hiukan ja vatkaa vaahdoksi.

6. On hyvää myös muista marjoista tehtyinä, kuten vaikkapa puolet mustikoita, puolet puolukoita.

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Hedelmäsokeri, annos 12.5g7.5g30kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Puolukka100g34kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Mannasuurimot, tumma annos 1 dl = 80g35g105kcal3.6g21g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g358kcal8g60.6g2.4g8.8g
Valittu annoskoko395g179kcal4g30.3g1.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna198g90kcal2g15.2g0.6g2.2g
Arvot/100g100g45kcal1g7.7g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41197