Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 60g87kcal2g19g0.1g0.4g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 450g617kcal99g0g24.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g150g53kcal2.7g9.6g0.3g4.8g
Selleri, annos 50g60g8.4kcal0.6g1.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1863kcal219.6g123g53.4g34.4g
Valittu annoskoko1410g932kcal109.8g61.5g26.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna705g466kcal54.9g30.8g13.4g8.6g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612