Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 80g116kcal2.6g25.3g0.2g0.5g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 600g823kcal132g0g32.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g200g70kcal3.6g12.8g0.4g6.4g
Selleri, annos 50g80g11kcal0.8g2.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2485kcal292.4g164g71.2g45.8g
Valittu annoskoko1880g1242kcal146.2g82g35.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna940g621kcal73.1g41g17.8g11.5g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612