Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 10g15kcal0.3g3.2g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 75g103kcal16.5g0g4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g25g8.8kcal0.5g1.6g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g311kcal36.6g20.6g9.2g5.8g
Valittu annoskoko235g156kcal18.3g10.3g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna118g78kcal9.2g5.2g2.3g1.5g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612