Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 100g145kcal3.3g31.6g0.2g0.7g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 750g1029kcal165g0g40.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g250g88kcal4.5g16g0.5g8g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g3106kcal365.8g205.2g88.8g57.6g
Valittu annoskoko2350g1553kcal182.9g102.6g44.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna1175g777kcal91.5g51.3g22.2g14.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612