Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 120g174kcal3.9g37.9g0.3g0.8g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 900g1234kcal198g0g48.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g300g105kcal5.4g19.2g0.6g9.6g
Selleri, annos 50g120g17kcal1.2g3.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g3727kcal438.8g246g106.6g68.8g
Valittu annoskoko2820g1864kcal219.4g123g53.3g34.4g
Annoskoko puolitettuna1410g932kcal109.7g61.5g26.7g17.2g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612