Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 140g203kcal4.6g44.2g0.3g1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1050g1440kcal231g0g56.7g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g350g123kcal6.3g22.4g0.7g11.2g
Selleri, annos 50g140g20kcal1.4g4.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g420g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Paprika, punainen210g54kcal1.9g9.7g0.8g4.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g4349kcal512g287.2g124.2g80.6g
Valittu annoskoko3290g2174kcal256g143.6g62.1g40.3g
Annoskoko puolitettuna1645g1087kcal128g71.8g31.1g20.2g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612