Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 160g232kcal5.2g50.6g0.4g1.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1200g1646kcal264g0g64.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g400g140kcal7.2g25.6g0.8g12.8g
Selleri, annos 50g160g22kcal1.6g4.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g480g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g4970kcal585g328g142.4g91.8g
Valittu annoskoko3760g2485kcal292.5g164g71.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna1880g1242kcal146.3g82g35.6g23g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612