Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 180g261kcal5.9g56.9g0.4g1.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1350g1851kcal297g0g72.9g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g450g158kcal8.1g28.8g0.9g14.4g
Selleri, annos 50g180g25kcal1.8g5.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g540g110kcal3.2g20.5g1.6g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g540g151kcal3.2g32.1g1.1g13.5g
Paprika, punainen270g69kcal2.4g12.4g1.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g5591kcal658g369g160g103.4g
Valittu annoskoko4230g2795kcal329g184.5g80g51.7g
Annoskoko puolitettuna2115g1398kcal164.5g92.3g40g25.9g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612