Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 40g58kcal1.3g12.6g0.1g0.3g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 300g411kcal66g0g16.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g100g35kcal1.8g6.4g0.2g3.2g
Selleri, annos 50g40g5.6kcal0.4g1.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1242kcal146g82g35.4g23g
Valittu annoskoko940g621kcal73g41g17.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna470g311kcal36.5g20.5g8.9g5.8g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612