Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)424g115kcal5.5g20.4g0.8g7.2g
Seiti x-tra700g560kcal119g7g7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa324g972kcal74.5g0g74.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g6013kcal414g78.8g444.6g14.4g
Valittu annoskoko1848g3007kcal207g39.4g222.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna924g1503kcal103.5g19.7g111.2g3.6g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413277