Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Seiti x-tra175g140kcal29.8g1.8g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa81g243kcal18.6g0g18.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1503kcal103.6g19.8g111.2g3.6g
Valittu annoskoko462g752kcal51.8g9.9g55.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna231g376kcal25.9g5g27.8g0.9g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413277