Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g120g422kcal63.5g36.3g1g7.8g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g749g202kcal9.7g31.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g1623kcal153.4g153.4g35.8g19.6g
Valittu annoskoko1266g811kcal76.7g76.7g17.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna633g406kcal38.4g38.4g9g4.9g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630