Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g140g492kcal74.1g42.4g1.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 315g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g874g236kcal11.4g36.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g1893kcal179g178.8g41.4g22.8g
Valittu annoskoko1477g947kcal89.5g89.4g20.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna739g473kcal44.8g44.7g10.4g5.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630