Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g160g563kcal84.8g48.5g1.3g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1000g270kcal13g42g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g2166kcal204.8g204.6g47.4g26.2g
Valittu annoskoko1690g1083kcal102.4g102.3g23.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna845g542kcal51.2g51.2g11.9g6.6g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630