Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g180g633kcal95.3g54.5g1.4g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 405g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1124g303kcal14.6g47.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2434kcal230.2g229.8g53.2g29.4g
Valittu annoskoko1899g1217kcal115.1g114.9g26.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna950g609kcal57.6g57.5g13.3g7.4g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630