Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g20g70kcal10.6g6.1g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g125g34kcal1.6g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g270kcal25.6g25.6g5.8g3.2g
Valittu annoskoko211g135kcal12.8g12.8g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna106g68kcal6.4g6.4g1.5g0.8g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630