Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g200g703kcal105.9g60.5g1.6g13g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1249g337kcal16.2g52.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g2705kcal255.6g255.2g59.4g32.6g
Valittu annoskoko2110g1352kcal127.8g127.6g29.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna1055g676kcal63.9g63.8g14.9g8.2g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630