Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g40g141kcal21.2g12.1g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g250g68kcal3.3g10.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g541kcal51.4g51g12g6.6g
Valittu annoskoko423g271kcal25.7g25.5g6g3.3g
Annoskoko puolitettuna211g135kcal12.9g12.8g3g1.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630