Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g80g281kcal42.3g24.2g0.6g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g499g135kcal6.5g21g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g1082kcal102.2g102.2g23.6g13g
Valittu annoskoko844g541kcal51.1g51.1g11.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna422g270kcal25.6g25.6g5.9g3.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630