Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g11g18kcal1g3.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g375g131kcal3.8g24.4g1.9g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g225g536kcal27.7g0g42.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g30g99kcal3.6g19.5g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g1746kcal78.4g122.6g93.2g13g
Valittu annoskoko1338g873kcal39.2g61.3g46.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna669g437kcal19.6g30.7g23.3g3.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876