Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g19g30kcal1.7g5.8g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g625g219kcal6.3g40.6g3.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.2kcal0.2g0.3g0g0.5g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g375g893kcal46.1g0g71.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g50g165kcal6g32.5g0.9g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g2910kcal130g203.4g155g21.6g
Valittu annoskoko2230g1455kcal65g101.7g77.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna1115g728kcal32.5g50.9g38.8g5.4g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876