Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g23g36kcal2g7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g750g263kcal7.5g48.8g3.8g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g450g1071kcal55.3g0g85.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g60g198kcal7.2g39g1.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g3492kcal155.8g244.2g186.6g26g
Valittu annoskoko2676g1746kcal77.9g122.1g93.3g13g
Annoskoko puolitettuna1338g873kcal39g61.1g46.7g6.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876