Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g26g42kcal2.4g8.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g875g306kcal8.8g56.9g4.4g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g525g1250kcal64.6g0g99.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g70g231kcal8.4g45.5g1.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g4074kcal182.6g285g217.2g30g
Valittu annoskoko3122g2037kcal91.3g142.5g108.6g15g
Annoskoko puolitettuna1561g1019kcal45.7g71.3g54.3g7.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876