Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g30g48kcal2.7g9.3g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g600g1428kcal73.8g0g114g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g80g264kcal9.6g52g1.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g4656kcal208.2g325.6g248.2g34.4g
Valittu annoskoko3568g2328kcal104.1g162.8g124.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna1784g1164kcal52.1g81.4g62.1g8.6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876