Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g34g54kcal3g10.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1125g394kcal11.3g73.1g5.6g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g675g1607kcal83g0g128.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g90g297kcal10.8g58.5g1.7g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g5238kcal234g366.6g279.4g38.8g
Valittu annoskoko4014g2619kcal117g183.3g139.7g19.4g
Annoskoko puolitettuna2007g1310kcal58.5g91.7g69.9g9.7g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876