Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.8g6kcal0.3g1.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g75g179kcal9.2g0g14.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g10g33kcal1.2g6.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g582kcal25.8g41g30.6g4.4g
Valittu annoskoko446g291kcal12.9g20.5g15.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna223g146kcal6.5g10.3g7.7g1.1g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876