Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow48g174kcal6.6g33.7g1.5g1.4g
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g50g75kcal9g0g4.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g200g214kcal46.2g0g20g0g
Maizena maissitärkkelys10g35kcal0.1g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g1450kcal148.4g156.8g57.6g18.6g
Valittu annoskoko1180g725kcal74.2g78.4g28.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna590g363kcal37.1g39.2g14.4g4.7g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057