Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow71g262kcal10g50.6g2.2g2.1g
Kesäkurpitsa525g89kcal2.1g13.1g3.2g3.7g
Tomaattimurska, 1 prk300g80kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g75g113kcal13.5g0g6.8g0g
Broilerijauheliha, annos 100g300g321kcal69.3g0g30g0g
Maizena maissitärkkelys15g53kcal0.1g13.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g2176kcal223g235.4g86.8g27.6g
Valittu annoskoko1770g1088kcal111.5g117.7g43.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna885g544kcal55.8g58.9g21.7g6.9g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.7g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057