Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow107g392kcal15g75.9g3.3g3.2g
Kesäkurpitsa788g134kcal3.2g19.7g4.7g5.5g
Tomaattimurska, 1 prk450g121kcal2.7g23.8g0.9g6.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g14g2.2kcal0g0.4g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen563g186kcal18.6g27.6g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g113g169kcal20.3g0g10.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g450g482kcal103.9g0g45g0g
Maizena maissitärkkelys23g79kcal0.2g19.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g3264kcal334.6g353.2g130g41g
Valittu annoskoko2655g1632kcal167.3g176.6g65g20.5g
Annoskoko puolitettuna1328g816kcal83.7g88.3g32.5g10.3g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057