Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow119g436kcal16.6g84.3g3.7g3.6g
Kesäkurpitsa875g149kcal3.5g21.9g5.3g6.1g
Tomaattimurska, 1 prk500g134kcal3g26.5g1g7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g15g2.4kcal0g0.4g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen625g206kcal20.6g30.6g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g125g188kcal22.5g0g11.3g0g
Broilerijauheliha, annos 100g500g535kcal115.5g0g50g0g
Maizena maissitärkkelys25g88kcal0.2g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g3626kcal371.4g392.2g144.8g45.8g
Valittu annoskoko2950g1813kcal185.7g196.1g72.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna1475g907kcal92.9g98.1g36.2g11.5g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057