Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow190g697kcal26.6g134.9g5.9g5.7g
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g24g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g200g300kcal36g0g18g0g
Broilerijauheliha, annos 100g800g856kcal184.8g0g80g0g
Maizena maissitärkkelys40g140kcal0.3g34.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g5802kcal594.6g627.4g231.2g73.2g
Valittu annoskoko4720g2901kcal297.3g313.7g115.6g36.6g
Annoskoko puolitettuna2360g1451kcal148.7g156.9g57.8g18.3g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057