Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow24g87kcal3.3g16.9g0.7g0.7g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g25g38kcal4.5g0g2.3g0g
Broilerijauheliha, annos 100g100g107kcal23.1g0g10g0g
Maizena maissitärkkelys5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g726kcal74.2g78.6g29g9g
Valittu annoskoko590g363kcal37.1g39.3g14.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna295g181kcal18.6g19.7g7.3g2.3g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.7g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057