Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow36g131kcal5g25.3g1.1g1.1g
Kesäkurpitsa263g45kcal1.1g6.6g1.6g1.8g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g7.9g0.3g2.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g4.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g38g56kcal6.8g0g3.4g0g
Broilerijauheliha, annos 100g150g161kcal34.6g0g15g0g
Maizena maissitärkkelys7.5g26kcal0.1g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1088kcal111.8g117.6g43.4g13.6g
Valittu annoskoko885g544kcal55.9g58.8g21.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna443g272kcal28g29.4g10.9g3.4g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057