Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa40g6.8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Punajuuri 266g102kcal2.7g18.4g0.5g6.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g15g37kcal0.9g1.2g3.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g133g200kcal24g0g12g0g
Maizena maissitärkkelys80g280kcal0.6g69.5g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1535kcal66.6g230.8g34.2g33.8g
Valittu annoskoko1440g768kcal33.3g115.4g17.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna720g384kcal16.7g57.7g8.6g8.5g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162