Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa45g7.6kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Lanttu 270g78kcal2.7g12.4g0.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g41kcal1g1.4g3.5g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g150g225kcal27g0g13.5g0g
Maizena maissitärkkelys90g315kcal0.7g78.2g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1727kcal74.8g259.8g38.6g37.8g
Valittu annoskoko1620g864kcal37.4g129.9g19.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna810g432kcal18.7g65g9.7g9.5g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162