Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.8g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g17g25kcal3g0g1.5g0g
Maizena maissitärkkelys10g35kcal0.1g8.7g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g192kcal8.2g29g4.2g4g
Valittu annoskoko180g96kcal4.1g14.5g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna90g48kcal2.1g7.3g1.1g1g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162