Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22g55kcal1.3g1.9g4.6g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g200g300kcal36g0g18g0g
Maizena maissitärkkelys120g420kcal1g104.4g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4324g2305kcal99.8g347g51.4g50.6g
Valittu annoskoko2162g1153kcal49.9g173.5g25.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna1081g576kcal25g86.8g12.9g12.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162