Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa10g1.7kcal0g0.2g0.1g0.1g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Punajuuri 67g26kcal0.7g4.6g0.1g1.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.7g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g33g50kcal6g0g3g0g
Maizena maissitärkkelys20g70kcal0.2g17.4g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g384kcal16.6g57.8g8.8g8.6g
Valittu annoskoko360g192kcal8.3g28.9g4.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna180g96kcal4.2g14.5g2.2g2.2g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162