Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.5g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g50g75kcal9g0g4.5g0g
Maizena maissitärkkelys30g105kcal0.2g26.1g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1081g577kcal24.8g86.8g13g12.4g
Valittu annoskoko541g288kcal12.4g43.4g6.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna270g144kcal6.2g21.7g3.3g3.1g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162