Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Punajuuri 133g51kcal1.3g9.2g0.3g3.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g7.3g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g67g100kcal12g0g6g0g
Maizena maissitärkkelys40g140kcal0.3g34.8g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g768kcal33.2g115.6g17g16.8g
Valittu annoskoko720g384kcal16.6g57.8g8.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna360g192kcal8.3g28.9g4.3g4.2g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162