Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Punajuuri 167g64kcal1.7g11.5g0.3g4.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g9g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g83g125kcal15g0g7.5g0g
Maizena maissitärkkelys50g175kcal0.4g43.5g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1801g959kcal41.6g144.6g21.2g21.2g
Valittu annoskoko900g480kcal20.8g72.3g10.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna450g240kcal10.4g36.2g5.3g5.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162