Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )160g560kcal28.8g94.4g6.2g9.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss60g186kcal14.4g0.5g13.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)80g56kcal9.6g2.4g0.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi40g4kcal0.6g0.6g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g42kcal1.4g8.5g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2366kcal171.6g214.2g88g23g
Valittu annoskoko732g1183kcal85.8g107.1g44g11.5g
Annoskoko puolitettuna366g592kcal42.9g53.6g22g5.8g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611