JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Kani 750g1221kcal158.5g0g65.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g50g10kcal0g3.3g0g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g10g8.6kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g70g21kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2526g3132kcal326g31g184.8g9.2g
Valittu annoskoko1263g1566kcal163g15.5g92.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna632g783kcal81.5g7.8g46.2g2.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386