JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 39g42kcal3.1g6.3g0.2g0.8g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6.7g21kcal1g1.2g0.9g2.5g
Kani 1000g1629kcal211.4g0g87g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g67g13kcal0g4.3g0g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.3g1.7kcal0g0.3g0.1g0.2g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g12g3kcal0.1g1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g93g28kcal0g0g0g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3368g4175kcal435g41g245.8g12.4g
Valittu annoskoko1684g2088kcal217.5g20.5g122.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna842g1044kcal108.8g10.3g61.5g3.1g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386