JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8.3g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Kani 1251g2036kcal264.2g0g108.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g83g17kcal0g5.4g0g0g
Oliiviöljy 42g369kcal0g0g41.7g0g
Paprika punainen 169g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.7g2.2kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g15g3.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g117g35kcal0g0g0g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4210g5220kcal543.6g51.6g307.6g15.4g
Valittu annoskoko2105g2610kcal271.8g25.8g153.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna1053g1305kcal135.9g12.9g76.9g3.9g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386